Paklausyk, Rokiškio regioninis karjeros centras skelbia!

Paklausyk, Rokiškio regioninis karjeros centras skelbia!

Ei, ar girdėjai, kas vyksta Rokiškio regioniniame karjeros centre?

Rokiškio Juozo Tumo-Vaižganto gimnazijos I-II g klasių mokiniai nusprendė išbandyti Rokiškio regioninio karjeros centro vieną iš teikiamų paslaugų. Mokiniai vyko į Panevėžio STEAM centrą ir UAB „Aukštaitijos vandenys“.  

Pirmiausia mokiniai STEAM centre dalyvavo fizikos ir inžinerijos laboratorijoje „Kodėl vanduo neužšąla prie 0“ ir robotikos bei informacinių technologijų laboratorijoje neformaliojo ugdymo veikloje „Robotas rūšiuoklis?“. Čia ne tik išsiaiškino kodėl vanduo neužšąla prie 0, bet ir programavo robotą rūšiuoklį.

Pakiliomis nuotaikomis mokiniai nuvyko į įmonę UAB „Aukštaitijos vandenys‘‘. Šioje įmonėje pažintinio veiklinimo metu ne tik sužinojo iš kur ir kaip atsiranda geriamasis vanduo, bet taip pat iš arčiau susipažino su šaltkalvio-remontininko, vandenruošos įrenginių remonto šaltkalvio, nuotekų valyklos operatoriaus ir šaltkalvio suvirintojo profesijomis. Ir čia tik keletas profesijų, kurias dar galima pažinti šioje įmonėje. 

Susidomėjai ir Tau smalsu? 

O gal nori individualiai „pasimatuoti‘‘ savo svajonių profesiją realioje aplinkoje? Prisijunk ir išbandyk, čia  Tavo norai gali išsipildyti!

O gal kyla klausimų ir sunku apsispręsti ko nori ir kaip planuoti savo karjerą, kad ji būtų sėkminga? Gal nori prasmingai leisti laiką ir įsitraukti į savanorišką veiklą? Tuomet drąsiai rašyk elektroninį laišką karjeros specialistei Dovilei: dovile.kacinskiene@uzt.lt