Šventė Marijampolėje - drąsiai, garsiai, ryškiai!

Šventė Marijampolėje - drąsiai, garsiai, ryškiai!

    Marijampolėje praūžė miesto dienos ir kartu Cukrinis festivalis.  Šventėme, kaip tikra Lietuvos jaunimo sostinė – DRĄSIAI, GARSIAI IR RYŠKIAI!

Cukrinio festivalio 2023 antrą dieną, jaunimo miestelyje dalyvavo Marijampolės regioninis karjeros centras. Miesto jaunimui, jų tėveliams ir kitiems Marijampolės bendruomenės nariams pasakojome apie regioninio karjeros centro „Karjeras“ teikiamas paslaugas, mokinių įsidarbinimo galimybes vasarą. Jaunimas suko Profesijų ratą, analizavo ateities profesijas, atliko įvairias su karjera susijusias interaktyvias užduotis.

Daug kalbėjomės ir bandėme vieni kitus išgirsti. Sulaukėme daug susidomėjimo ir gražių žodžių. Šventės dalyvė pasidalino mintimis apie profesinio orientavimo svarbą: „Kaip smagu, kad veikia tokios įstaigos, kaip „Karjeras“. Pažinti save, kalbėtis su profesionalais yra būtinybė, tik taip gali rasti tinkamas veiklas savo gyvenime.“

Vertinam galimybes susitikti su Marijampolės miesto bendruomene ir visada esame pasiruošę padėti  spręsti rūpimus karjeros klausimus. 

Iki susitikimų regioniniame karjeros centre Marijampolėje.