Tolerancijos diena regioniniame karjeros centre

2022-11-17 Karjeros specialistams
Tolerancijos diena regioniniame karjeros centre

Lapkričio 16 d. minint Tarptautinę Tolerancijos dieną Vilniaus regioniniame karjeros centre buvo "karšta". 

Į nuotolinį renginį "Ne gėda rinktis" jungėsi mokiniai iš visos Lietuvos mokyklų. Net 952 mokiniai ir jų mokytojai turėjo unikalią galimybę susipažinti su profesijomis, kurias vis dar gėda rinktis. Renginio dalyviai išgirdo kuo jos patrauklios, kaip vyksta mokymas, kokios perspektyvos laukia pasirinkus tokias profesijas.  Vilniaus regioninis karjeros centras dėkoja renginio pranešėjams už įdomius ir motyvuojančius profesijų pristatymus. 

Tariame AČIŪ! Vilniaus technologijų ir inžinerijos mokymo centrui (TECHIN), VšĮ Mokyklai "Art of Beauty", vairavimo mokyklai Respublikos VM, UAB „Eikos statyba“, UAB ,,Ecoservice“, įmonei ,,SoliTek“ ir  Lietuvos mokyklų mokytojams už suteiktą galimybę skleisti žinią, kad ne gėda rinktis profesiją kuo didesniam mokinių skaičiui.

Po pietų Vilniaus regioniniame karjeros centre šurmuliavo Sofijos Kovalevskajos gimnazijos mokiniai. Jie rinkosi į Tolerancijos dienai skirtą kitą įdomų renginį, kuriame kartu su karjeros konsultante Ina mokėsi tolerancijos kalbai. Dėmesys buvo skiriamas emocijoms, kūno kalbai, reakcijai, intonacijai ir tinkamai parinktiems žodžiams. Mokiniai ieškojo pavyzdžių, kuomet gražus žodis gali tapti nešvariu ir kiek galios yra komplimentuose. 

Iki kitų malonių susitikimų Jūsų regioniniame karjeros centre.