Simbolinė dovana - paveikslas iš degtukų dėžučių

2022-12-21 Karjeros specialistams
Simbolinė dovana - paveikslas iš degtukų dėžučių

Ukmergės regioninis karjeros centras kartu su Ukmergės priešgaisrine gelbėjimo tarnyba pakvietė Jono Basanavičiaus gimnazijos mokinius į pažintinį vizitą. 

Begalė klausimų ir atsakymų apie ugniagesio profesiją skambėjo priešgaisrinėje tarnyboje. Mokiniai turėjo galimybę ne tik apžiūrėti gelbėjimo įrangą, bet ir pasimatuoti gaisrininko kostiumą. 

Gimnazistai kartu su dailės mokytoja Irina Vaskeliene priėmė  karjeros centro karjeros konsultantės Živilės Baušienės kvietimą sudalyvauti iniciatyvoje ,,Gruodis - iššūkių ir gerumo mėnuo". Iniciatyvos vienas iš tikslų - susipažinti su tam tikra profesija ir tuo pačiu padėkoti visiems šios profesijos atstovams už jų atsidavimą ir atliekamą pareigą.

Vizito metu Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos komandai mokiniai įteikė savo pačių sukurtą unikalų paveikslą iš degtukų dėžučių.

Jei Jūsų mokiniams įdomu kiek laiko užtrunka apsirengti gaisrininko kostiumą ir ar reikia mokytis matematikos, kad taptum gaisrininku, rašykite laišką Ukmergės regioninio karjeros centro karjeros konsultantei Živilei: Zivile.Bausiene@uzt.lt