Lietuvos mokiniai jau gali susipažinti su „Teltonika Telematics“

Lietuvos mokiniai jau gali susipažinti su „Teltonika Telematics“

Vilniaus regioninis karjeros centras pakvietė Ateities gimnazijos mokinius aplankyti elektronikos prekių gamintoją „Teltonika Telematics“.

Susitikimo metu Mentorius Ąžuolas supažindino su įmonės veikla, pristatė įmonės profesijų spektrą, papasakojo apie komandos formavimą, darbo sąlygas, bei galimybę gauti stipendiją studijoms, pasikalbėjo su auditorija apie mokinių karjeros planus. Taip pat  pasidžiaugė įmonės  „Lietuvos metų gaminys 2022“ apdovanojimais.

„Teltonikos“ įmonių grupė šiemet pelnė du aukso medalius – už elektromobilių įkroviklį „TeltoCharge“ ir jutiklį „EYE sensor“.  Aukso medalį pelnęs  „Teltonika Telematics“ įmonės siūlomas jutiklis „EYE Sensor“ leidžia stebėti ne tik objekto buvimo statusą, bet ir tokius parametrus kaip temperatūra, drėgmė, judėjimas ir magneto aptikimas. Šis prietaisas dažnai naudojamas transporto priemonių stebėjimui tokiose srityse kaip logistika, statyba, žemės ūkis, automobilių sportas, automobilių nuomos verslas ir kt. Po išsamaus įmonės pristatymo, moksleiviai pasivaikščiojo po įmonės biuro patalpas, apžiūrėjo šiuolaikiškas darbui  bei  poilsiui skirtas vietas. Iš apsilankiusios gimnazistų grupės du mokiniai išsakė jau šiandien turintys apsisprendimą studijuoti informacinių technologijų mokslus.

Ką gali žinoti gal šie mokiniai norės pretenduoti į „Teltonika“ įsteigtą stipendiją studijoms?!

Norėtum susipažinti su įmone, rašyk elektroninį laišką Vilniaus regioninio karjeros centro veiklinimo ir partnerysčių koordinatorei Ritai: Rita.Geceviciene@uzt.lt